2013-08-05 08:13:04
Φωτογραφία για Η απάντηση του Λέτα
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα, με σύντομη παρέμβασή του, σχολίασε την δήλωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ότι «η πολυκομματική κυβέρνηση συνεργασίας πρέπει να συνεχίσει το έργο της».

H "υπόσχεση" του Μπερλουσκόνι δόθηκε σε συγκέντρωση με την οποία οι ψηφοφόροι του θέλησαν να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους, μετά την πρόσφατη καταδίκη του για φορολογική απάτη από τον ιταλικό Άρειο Πάγο.

«Θα έχουμε την ευκαιρία να επαληθεύσουμε συγκεκριμένες πράξεις τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός, από την στιγμή που - όπως πρόσθεσε- «η επόμενη εβδομάδα θα είναι ουσιαστικής σημασίας για την δράση της κυβέρνησης».

Χθες, ο Ενρίκο Λέτα είχε υπογραμμίσει ότι «επρόκειτο να παρακολουθήσει με μεγάλη προσοχή το περιεχόμενο και τους τόνους της διαδήλωσης της κεντροδεξιάς», η οποία οργανώθηκε έξω από την κατοικία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Ρώμη.

Στις κύριες προτεραιότητες της κυβέρνησης Λέτα (η οποία στηρίζεται από την κεντροδεξιά του Λαού της Ελευθερίας, το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα και το μετριοπαθές κέντρο που συγκρότησε ο Μάριο Μόντι) συμπεριλαμβάνονται η αλλαγή του εκλογικού νόμου, η προσπάθεια κατάργησης του φόρου ιδιοκατοίκησης και η αναστολή της αύξησης του φόρου προστιθέμενης αξίας μέχρι το τέλος του 2013.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ