2013-08-05 10:11:04
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ» ΚΑΙ ΑΓΡΑΒΑΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει, τουλάχιστον, μια μεταγραφή νεαρού Έλληνα παίκτη και ανάμεσα στους παίκτες, που έχουν μπει στο «στόχαστρο» του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το " pamesports.gr" είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης του Πανιωνίου.

Η περίπτωση του Γιάννη Παπαπέτρου απομακρύνεται, καθώς οι ερυθρόλευκοι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις του για να αφήσει το πανεπιστήμιο του Τέξας. Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τον 18χρόνο Βούλγαρο φόργουρντ, έγινε επαφή, αλλά οι απαιτήσεις του, επίσης, κρίθηκαν υπερβολικές σε πρώτη φάση, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Επιπλέον για τον Βεζένκοφ, που αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στην πρώτη ομάδα του Άρη, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα, αλλά υπάρχει ανοιχτή και η προοπτική του αμερικανικού κολεγίου Ξαβιέρ.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που σε αντίθεση με τον Βεζένκοφ, έχει συμβόλαιο με τον Άρη, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει ατονήσει. Λογικό συνεπώς είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης να στραφούν και σε άλλες επιλογές, όπως εκείνη του 19χρόνου πάουερ φόργουορντ Δημήτρη Αγραβάνη, που αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.


Ο Αγραβάνης έχει το πλεονέκτημα ότι εκτός από ταλαντούχος είναι και πολύ έμπειρος για την ηλικία του, με δεδομένα ότι την σεζόν 2011-12 έπαιξε σε 14 αγώνες με το Μαρούσι στην Α1 και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά συνολικά σε πλέι οφ και κανονική περίοδο σε 23 αναμετρήσεις του «Ιστορικού».

Το βασικό «εμπόδιο» που πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να γίνει η μεταγραφή είναι ότι ο Αγραβάνης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει «επενδύσει» πάνω του. Ο 19χρόνος φόργουορντ, μάλιστα, έχει πολυετές συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους», καθώς αποκτήθηκε το προηγούμενο φθινόπωρο από το Μαρούσι.

Συνεπώς οι ερυθρόλευκοι πρέπει πρώτα να έρθουν σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιώνιος Ηλία Λιανό, να εξαγοράσουν το συμβόλαιο του και μετά να τα... βρουν με τον Αγραβάνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ