2013-08-05 12:41:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Καδρόνια, κράνη και κουκούλες ανάμεσα στα ευρήματα – Κατασχέθηκε και ο εξοπλισμός του ραδιοφωνικού σταθμού του Παραρτήματος
Ακόμη και ρόπαλα, καδρόνια, κουκούλες και κράνη εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές στους εσωτερικούς χώρους του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου, αλλά και... στο μέχρι σήμερα τα ξημερώματα – υπό κατάληψη – Μαραγκοπούλειο κτίριο.

Επιπλέον κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός από τον ραδιοφωνικό σταθμό που είχε εγκατασταθεί, παρανόμως, εδώ και χρόνια στο χώρο του πρώην Παραρτήματος, ενώ και στους δύο χώρους, αλλά και σε αυτόν στα ΤΕΙ Πατρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, έπιπλα, καρέκλες, κρεβάτια καθώς και πλούσιο έντυπο και φωτογραφικό υλικό.

Τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό των χώρων αυτών, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το χτίσιμο των εισόδων, των παραθύρων και οποιοδήποτε άλλων σημείων πιθανόν να ενδείκνυται ως πρόσβαση στα σημεία αυτά από τους καταληψίες.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

patrastimes.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ