2012-04-07 19:06:52
Φωτογραφία για «ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΪΝ»
Το Μπαχρέιν βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από ανθρώπους της FIA, που αξιολογούν την κατάσταση που επικρατεί εκεί, όπως τόνισε εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Έπειτα και από το θάνατο διαδηλωτή, οι πιέσεις που δέχονται οι άνθρωποι της Formula1 για να αναβάλουν το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι πολλές. Προς το παρόν η μοναδική επίσημη τοποθέτηση είναι αυτή του Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος επιμένει πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου στο πρακτορείο Reuters, η FIA παρακολουθεί και αξιολογεί συνεχώς την κατάσταση που επικρατεί στην ασιατική χώρα.

«Η FIA παρακολουθεί συνεχώς και αξιολογεί την κατάσταση στο Βασίλειο του Μπαχρέιν.

Είμαστε σε καθημερινές επαφές με τις ανώτατες αρχές, τις κύριες ευρωπαϊκές πρεσβείες και φυσικά με τους τοπικούς υποστηρικτές της πίστας του Μπαχρέιν, καθώς και τον παγκόσμιο υποστηρικτή. Η FIA είναι ο εγγυητής της ασφάλειας του αγώνα, αφού το πράττει σε κάθε άλλη χώρα, απαιτεί από τις τοπικές αρχές να εγγυηθούν για την ασφάλεια.

Από αυτή την άποψη έχουμε εξασφαλίσει επανειλημμένως από τις ανώτατες αρχές στο Μπαχρέιν ότι όλα τα θέματα ασφαλείας είναι υπό έλεγχο», είπε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας.

Το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 20-22 Απριλίου, δηλαδή μόλις μια εβδομάδα μετά από αυτό της Κίνας. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ