2013-08-07 09:29:04
Φωτογραφία για Στέφενς: Δεν ήρθαμε για διακοπές
Ο Χουμπ Στέφενς ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ουκρανία για να διεκδικήσει την πρόκριση και επεσήμανε πως άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο ματς και όχι στην απόφαση της UEFA για τη Μέταλιστ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τον ΠΑΟΚ σε αυτή την αναμέτρηση: "Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές, αλλά για να παλέψουμε. Είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε όλα τα στοιχεία που δείξαμε στα φιλικά, αλλά και στα πρώτα 40 λεπτά του πρώτου παιχνιδιού στην Τούμπα. Ήρθαμε για να δείξουμε την ποιότητά μας και όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε και κάναμε μέχρι στιγμής".

Για το αν υπάρχει στο μυαλό των παικτών το τι θα γίνει με τη Μέταλιστ και την UEFA: "Όχι δεν είναι, γιατί είδαμε και τι έγινε με την Φενέρμπαχτσε. Αυτό δεν είναι κάτι που απασχολεί εμάς, αλλά τη Μέταλιστ. Εμείς δεν το σκεφτόμαστε και ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε".


Για το τι διαφορετικό θέλει να δει σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο: "Να βάλουμε γκολ. Αυτό είναι που μας έλειψε στο πρώτο παιχνίδι. Η Μέταλιστ ξέρουμε πώς δεν θα μας αφήσει, αλλά εμείς θα πρέπει να το κάνουμε, γιατί αν δεν σκοράρουμε θα αποκλειστούμε".

Για το αν είναι σημαντικό το ποιος θα σκοράρει πρώτος: "Για τη Μέταλιστ είναι πιο εύκολο, καθώς έχει πετύχει γκολ από το πρώτο παιχνίδι. Εμείς δεν θα πρέπει να δεχτούμε κάποιο τέρμα, αλλά να σκοράρουμε, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: "Θα εξαρτηθεί από σήμερα, ώστε να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι στην καλύτερη κατάσταση, ώστε να κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι".

Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βούκιτς, που έμεινε στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι: "Δεν είναι εδώ ο παίκτης γιατί είναι τραυματίας. Στο πρώτο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε γιατί παίξαμε με διαφορετικό τρόπο. Έμεινε στον πάγκο για λόγους τακτικής".

Για τις φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να καθυστερεί την πτήση μέχρι να δει τι θα γίνει με την UEFA: "Δεν είναι αλήθεια. Το είχαμε κανονίσει αυτό το ταξίδι εδώ και καιρό και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε αυτόν τον αγώνα".

Για το αν υπάρχουν άλλοι απόντες πλην του Βούκιτς: "Όχι, όλοι οι παίκτες που ήταν και στο πρώτο παιχνίδι είναι διαθέσιμοι, πλην του Βούκιτς που είναι τραυματίας".

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ μία πρόκριση ή ένας αποκλεισμός για τη συνέχεια της χρονιάς, καθώς ο στόχος είναι το πρωτάθλημα: "Όταν ένας παίκτης παίζει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Εμείς ελπίζουμε μετά από αυτή τη σειρά να έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Μόνο αυτό είναι που μας απασχολεί και θέλουμε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα".

Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη ότι αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει την ομάδα:"Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κύριος Σαββίδης, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζω". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ