2013-08-12 16:18:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτά είναι τα χρέη της δημοτικής αρχής - Tί λέει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαφέας
Από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικής Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας Παναγιώτη Βαφέα, γίνονται γνωστά τα εξής, ως απάντηση σε δηλώσεις στελέχους της πρώην Δημοτικής Αρχής, σε ό,τι αφορά την υπόθεση των χρεών που αυτή άφησε και κλήθηκε να διαχειριστεί και να εξοφλήσει η σημερινή Δημοτική Αρχή:

Ένα σήριαλ πρέπει να έχει αρχή και τέλος. Στην προκειμένη περίπτωση, η αρχή είναι η επί μέρους φαντασία κάποιου που «παίζει» με τα νούμερα για δικούς του σκοπούς και το τέλος η τεκμηριωμένη άποψη εν προκειμένω η έκθεση των ορκωτών λογιστών, που λέει ότι τα χρέη προς τρίτους του Δήμου Πατρέων που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή από την προηγούμενη, είναι 8,9 εκατ. ευρώ και μαζί με αυτά που προέρχονταν από τους όμορους Δήμους που συνενώθηκαν, έφτασαν στα 16 εκατ. ευρώ.

Τα νούμερα αυτά, δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης και σίγουρα δεν είναι ούτε 4,5 εκατ. όπως υποστήριζε ο πρώην Δήμαρχος όταν ενημέρωνε τον νυν, ούτε 2 με 2,5 εκατ. όπως επιμένει να ισχυρίζεται ο πρώην αντιδήμαρχος Γ. Ζαφειρόπουλος, διαψεύδοντας μάλιστα και τον Δήμαρχό του.

Μεταξύ τους μπορεί να διαφωνούν, τα νούμερα όμως για όποιον ξέρει να τα διαβάζει, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ούτε υστερόγραφου.

Ας βρουν επιτέλους άλλους τρόπους να επανέλθουν στο προσκήνιο και όχι τρόπους που τους εκθέτουν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ