2013-08-12 19:40:08
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ... ΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΑΓΡΑΒΑΝΗ
Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής όσον αφορά την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη από τον Ολυμπιακό.

Οι ημέρες περνούν αλλά οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους ομολόγους τους στον Πανιώνιο, για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον 19χρονο φόργουορντ, ο οποίος ανήκει στους Νεοσμυρνιώτες και δεν έχει μπάι άουτ στο συμβόλαιό του για φέτος. Μπορεί να φύγει μόνο το επόμενο καλοκαίρι, με 125.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές φέρονταν να βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία, αφού, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η διαφορά που τις χώριζε στο οικονομικό δεν ήταν μεγάλη. Ωστόσο, εσχάτως είχαμε αλλαγή στάση από τον Πανιώνιο, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr" αξίωσε πολλά περισσότερα χρήματα από όσα ζητούσε αρχικά, με αποτέλεσμα το χάσμα να μεγαλώσει και η αισιοδοξία των ερυθρόλευκων για απόκτηση του παίκτη να εξανεμίζεται. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά την πάγια τακτική τους, δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν αυτή την πολιτική, μπαίνοντας σε «παζάρια» για τη μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη, όσο κι αν εκτιμούν το ταλέντο του.


Παράλληλα, εξακολουθούν να εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος επίσης ανήκει στον Πανιώνιο. Η διαφορά, με τον 19χρονο φόργουορντ, είναι πως εκείνος ανήκει, όπως έχουμε αναφέρει, στον Ερασιτέχνη, καθώς είναι μόλις 17 ετών και δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός πλέι μέικερ φέρεται να μη θέλει να συνεχίσει στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο για το μέλλον του θα αποφασίσουν οι διοικούντες τον ΠΓΣΣ. Από τον Ολυμπιακό έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία και με τον Πανιώνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μείωση ΑΕΠ κατά 6,4%
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μείωση ΑΕΠ κατά 6,4%
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ