2013-08-13 12:22:07
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΧΩΡΙΣ... ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΑΓΓΛΙΑ Ο ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ!
Η εθνική Αγγλίας αγνοεί την ταυτότητα της, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ.

Ο βετεράνος αμυντικός τόνισε πως προτιμά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να μην προκριθεί στο ερχόμενο Μουντιάλ ή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από το να μην έχει αλλάξει εικόνα και τα επόμενα δέκα χρόνια να μην έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα για την οποία όλοι οι Άγγλοι θα είναι υπερήφανοι.

"Ποια είναι η ταυτότητα μας. Είχαμε δει κάτι όταν ήταν ο Γουόντλ προπονητής και πιστέψαμε ότι ήμασταν στην αρχή ενός πλάνου που ήθελε να περάσει στην ομάδα. Από τότε δεν έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο από την εθνική.

Αντίθετα, άλλες εθνικές ομάδες όπως η Ιταλία, η Βραζιλία, η Δανία, η Ισπανία και η Ολλανδία αν αφαιρέσεις από τις φανέλες τα ονόματα των παικτών θα μπορείς να τους αναγνωρίσεις γιατί παίζουν ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο.

Σε αυτές τις ομάδες μπορείς να βάλεις έναν παίκτη από τις μικρές εθνικές ομάδες και να μην έχει την δύναμη και την ταχύτητα αλλά τακτικά θα γνωρίζει τι πρέπει να κάνει γιατί του έχουν μάθει.

Μπορεί να μην προκριθούμε στο ερχόμενο Μουντιάλ ή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλήμα αλλά προτιμώ να συμβεί αυτό από το να μην έχει αλλάξει αγωνιστικά η Αγγλία και τα επόμενα δέκα χρόνια να μην έχει αποκτήσει αγωνιστική για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ