2013-08-17 14:00:12
Φωτογραφία για Ηλεία: Εκτός από ναρκωτικά έκρυβαν και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό!
Μια βόμβα έτοιμη για χρήση αντίκρισαν έκπληκτοι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου όταν έκαναν έρευνες στα σπίτια ενός 63χρονου και μιας 46χρονης στο Βαρθολομιό, για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι έκαναν διακίνηση ναρκωτικών και καλλιεργούσαν χασισοφυτεία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά έναν 20χρονο που είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,9 γραμμαρίων, την οποία ομολόγησε ότι είχε μόλις προμηθευτεί από τον 63χρονο. Αμέσως εκδόθηκαν εντάλματα έρευνας και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και την εξοχική κατοικία του διακινητή, αλλά και στο σπίτι της 46χρονης συγγενούς του.

Εκεί ανακάλυψαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με πυρίτιδα, δυο πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι μήκους πέντε εκατοστών, που ο 63χρονος δεν εξήγησε πώς και πού σκόπευε να χρησιμοποιήσει και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατασχεθήκαν, ακόμη, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, 225 ευρώ, ενώ κοντά στο εξοχικό του 63χρονου στο σκουπιδότοπο του Βαρθολομιού βρέθηκε μια φυτεία με ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ