2013-08-17 13:45:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Κλειστό ένα στα τρία καταστήματα στο κέντρο -  Eπιστροφή από Δευτέρα...
Εικόνα άδειας πόλης και σήμερα στο κέντρο της Πάτρας καθώς η πλειονότητα των πολιτών φαίνεται ότι συνδύασε την εορτή του Δεκαπενταύγουστου με μίνι διακοπές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην οδό Γούναρη ένα στα τρία καταστήματα έχει κατεβασμένα ρολά, με τους ιδιοκτήτες να ενημερώνουν ότι θα επανέλθουν από την Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Μόνο σημείο της πόλης όπου σημειώνεται κάποια κινητικότητα είναι η οδός Αγίου Νικολάου εξαιτίας της σαββατιάτικης λαϊκής αγοράς. Ακόμα και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου η κίνηση δεν θυμίζει τον «χαμό» του σαββατιάτικου πρωινού. «Η κίνηση είναι σαφώς περιορισμένη. Όχι μόνο σήμερα αλλά και χθες Παρασκευή όπου επίσης, ιδίως το απόγευμα, η αγορά θύμιζε… Κυριακή», είπε στο thebest.gr έμπορος ειδών ένδυσης στην οδό Κορίνθου.

«Πίκρα… Από το πρωί είναι ζήτημα να έχω κάνει τέσσερις κούρσες», προσθέτει οδηγός ταξί. Πάντως, μέχρι και την Τετάρτη η Πάτρα ήταν σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς, όπως είχε καταγράψει φωτορεπορτάζ του thebest.gr. Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, γεγονός που σημαίνει ότι με αφορμή την αργία της Πέμπτης αρκετοί κανόνισαν μικρές αποδράσεις.

Περιορισμένη είναι, για Σάββατο, και η κίνηση στα σούπερ μάρκετ ενώ και τα καφέ ακολουθούν τους χαμηλούς ρυθμούς της υπόλοιπης αγοράς.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ