2013-08-19 11:23:30
Φωτογραφία για ΦΡΙΜΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΝΤΕΦΟΥΡ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ... *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για τον Γιαταμπαρέ, ωστόσο τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις αμυντικών μέσων, με τους Εμάνουελ Φρίμπονγκ και Στέφεν Ντεφούρ να ξεχωρίζουν.

Μπορεί ο μέσος από το Μάλι να φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο μεγάλο Λιμάνι, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις στα υπόψιν τους, σε περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Μπαστιά.

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες, παράλληλα όμως και ακριβή, είναι αυτή του Βέλγου άσου της Πόρτο, Στέφεν Ντεφούρ. Ο 25χρονος μέσος φέρεται να παραχωρείται από την πορτογαλική ομάδα, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από δύο «γεμάτες» σεζόν κι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Την ίδια στιγμή στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Εμάνουελ Φρίμπονγκ της Άρσεναλ. Για τον 21χρονο χαφ δεν έχει ξεκαθαρίσει πάντως ακόμα αν θα τον δώσει δανεικό η Άρσεναλ, με την οποία υπάρχουν ωστόσο και καλές σχέσεις, γεγονός που πιστοποιεί ο δανεισμός του Κάμπελ.

Παράλληλα ένα ακόμα όνομα που εξετάζεται και το όνομά του έχει ακουστεί εδώ και καιρό, είναι αυτό του Ενιόνγκ Ενό που αγωνίζεται στον Άγιαξ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ