2013-08-22 09:01:05
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την κατάκτηση των τριών εγχώριων τίτλων, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, έθεσε ως στόχο ενόψει της νέας χρονιάς ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, του πρώην προέδρου Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, των αρχηγών των τμημάτων, των προπονητών των αθλητών και των αθλητριών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο αγιασμός των ομάδων βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε για τη νέα χρονιά αλλά και για τα δύο δυνατά τουρνουά που θα παίξει η ομάδα του στην Πορταριά και στην Τουρκία και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση των τριών εγχώριων τίτλων.

«Θέλω να ευχηθώ πάνω απ΄ όλα υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριες. Έφυγαν κάποια παιδιά σε σχέση με πέρσι. Τους ευχαριστούμε πολύ. Τα κενά αναπληρώθηκαν με εξαιρετικούς αθλητές σε ποιότητα και σε εμπειρία και νομίζω πάλι παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι για την ομάδα μου. Στην Ελλάδα θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος τους τρεις στόχους και να κάνουμε ένα ωραίο ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:


«Τις πρώτες τρεις εβδομάδες θα είμαστε εδώ στου Ρέντη, πρωί – απόγευμα προπονήσεις. Θα ακολουθήσουν τα τουρνουά στην Πορταριά και στην Τουρκία. Στην Τουρκία το τουρνουά θα γίνει 26-29 Σεπτεμβρίου με την Γαλατασαράι, την ρουμανική Κονστάντζα και άλλη μία ομάδα. Το πρωτάθλημα εφέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό διότι πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ο Φοίνικας Σύρου θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος αλλά και ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός και ο Παμβοχαϊκός θα είναι ιδιαίτερα δυνατοί και εμείς μπαίνουμε σαν φαβορί, οι αντίπαλοι μας θα παίζουν πιο ελεύθερα μαζί μας αλλά κι εμείς για αυτό αρχίζουμε δυνατά, ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας να μας αμφισβητήσουν».

Την παράσταση έκλεψε πάντως ο παπα-Νικόλας ο οποίος μετά τον αγιασμό έδωσε ευχές στις παίκτριες και στους παίκτες του Ολυμπιακού λέγοντας: «Να έχετε μία καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς. Σας εύχομαι να συνεχιστεί ο περσινός θρίαμβος. Τα αγόρια να πάρετε πάλι πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ και τα κορίτσια το νταμπλ. Σας το είχα πει και πέρσι και δεν με πιστεύατε... Την φάγατε την ΑΕΚ έτσι; Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια με τη στιβαρή διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και όσοι δεν έχουμε πάρει κάρτα διαρκείας να πάμε να πάρουμε για να ενισχύσουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη, διότι ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ είτε τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Να σας χαίρονται οι οικογένειες σας».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κουρνέτας που επέστρεψε στο Ρέντη σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι αυτονόητο ότι είμαι συγκινημένος που είμαι ξανά στο Ολυμπιακό και συνάντησα τόσους φίλους σήμερα. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσουν οι αγώνες για να παίξω μπροστά και στους φιλάθλους μας. Να έχουμε υγεία και διαθέτουμε την ποιότητα και την εμπειρία ως ομάδα για να φτάσουμε εκ νέου στην κατάκτηση τίτλων. Χαίρομαι αφάνταστα που ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρώπη εκεί όπου ανήκει. Στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο κεντρικός μπλοκέρ των «ερυθρολεύκων» Μίλαν Γιούρισιτς τόνισε: «Εχουμε μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Να υπερασπιστούμε και να διατηρήσουμε και τους τρεις τίτλους που κατακτήσαμε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν θα είναι εύκολο και επιβάλλεται να δουλέψουμε σκληρά τώρα στην προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις διεθνείς υποχρεώσεις μας. Ως παίκτης της Μπούντβα είχα πανηγυρίσει την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Ελπίζω πως παίζοντας χωρίς άγχος να το καταφέρω και με τον Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ