2013-08-22 08:49:42
Φωτογραφία για ΚΕΔΕ / Οι Δήμοι θα κάνουν αξιολόγηση του προσωπικού τους…!!!
Όλα τα καυτά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και δη εν όψει ενός θυελλώδους Φθινοπώρου, τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης που είχαν χθες το απόγευμα το Δ. Σ της ΚΕΔΕ και ο υπουργός εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Η ενδοδημοτική και διαδημοτική  αξιολόγηση των Δομών των Δήμων και το θέμα των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, ήταν το κυρίαρχο ζήτημα .   

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, επισήμανε πως…, για το θέμα των βρεφονηπιακών σταθμών το Υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει την αναζήτηση κονδυλίων, προκειμένου να ενισχυθεί το Πρόγραμμα, έτσι ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις για τα παιδιά.

Για το θέμα της κινητικότητας, η ΚΕΔΕ παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύτηκε να γίνει η αξιολόγηση των Δομών και του προσωπικού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με στόχο να δημιουργηθούν καλύτερες υπηρεσίες για τον πολίτη, αλλά ταυτόχρονα να υπάρξει ενδοδημοτική και διαδημοτική κινητικότητα, ανάμεσα σε Υπηρεσίες του ίδιου Δήμου, που έχουν πλεονάζον προσωπικό σε άλλες, που έχουν πιθανόν ελλείψεις, αλλά και μεταξύ δήμων, που έχουν πλεονάζον προσωπικό, σε άλλους, που έχουν πιθανόν ελλείψεις. 


Προς τούτο, όπως δήλωσε ο Κώστας Ασκούνης, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος έχει αποστείλει επιστολή προς τους Δήμους, μέχρι τέλος Οκτωβρίου να προχωρήσουν στην αξιολόγηση Δομών και Υπηρεσιών, για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τις Υπηρεσίες, τις Δομές και να εξορθολογίσουμε τους Οργανισμούς μας, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. 

                                                        Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ