2013-08-22 20:40:04
Φωτογραφία για ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ... «ΤΕΛΟΣ» ΑΠΟ ΑΝΕΛΚΑ!
Με έναν... εντυπωσιακό τρόπο αποφάσισε να δώσει "τέλος" στην καριέρα του ο Ανελκά, ο οποίος μόλις είχε υπογράψει στην Γουέστ Μπρομ!

Στις αρχές Ιουλίου η Μπρόμιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Γάλλου, με τεράστια εμπειρία στην Premier League. Ο παίκτης, με παρουσία στα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη αποτελούσε σημαντική προσθήκη στη γραμμή κρούσης και ήταν βασικός στην ήττα (0-1) της πρεμιέρας από την Σαουθάμπτον στο «Χόθορνς».

Στο 83' ο Στιβ Κλαρκ έκανε αλλαγή και σε εκείνο το σημείο κανένας οπαδός δεν θα μπορούσε φανταστεί ότι μόλις είδε για τελευταία φορά τον Ανελκά με τη φανέλα της ομάδας του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Τις επόμενες μέρες όλα κυλούσαν φυσιολογικά και μάλιστα υπήρξαν δηλώσεις για το τι πρέπει να συμβεί για να πάρει η Γουέστ Μπρομ το καλύτερο δυνατό από τον διεθνή φορ. Ο Νικολά Ανελκά μάλλον ετοίμαζε τη... λύση.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα που επικαλείται το δημοσίευμα, το πρωί της Πέμπτης (22/08) βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, όμως αποχώρησε στη μέση, για να ανακοινώσει στους ανθρώπους του κλαμπ ότι πολύ απλά σταματάει το ποδόσφαιρο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ