2013-08-22 21:34:03
Φωτογραφία για ΤΑ... ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΒΟΥΚΟΓΙΕΒΙΤΣ
Ο Βουκόγιεβιτς δεν θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό όπως υποστηρίζουν νεότερα δημοσιεύματα από Ουκρανία, ενώ οι Ισπανοί γράφουν πως οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται πια με τον Ντιόπ και επαναφέρουν τον... Πιάτι.

Ουκρανικά ΜΜΕ βασιζόμενα στις ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του δημοσιογράφου, Αρτέμ Φράνκοβ, μεταδίδουν πως δεν θα προχωρήσει το θέμα Βουκόγιεβιτς για τον Ολυμπιακό.

Ο Φράνκοβ, μιλώντας σε εκπομπή που ασχολείται με ποδόσφαιρο και μεταγραφές επισήμανε πως... «ο Αντρέι Γαρμολένκο δεν θα κλείσει στην Λίβερπουλ και ο Ονγκιέν Βουκόγιεβιτς δεν πηγαίνει στον Ολυμπιακό».

Υπάρχουν πάντως ακόμα δημοσιεύματα που επιμένουν για τον Βουκόγιεβιτς και τους ερυθρόλευκους και ενώ έχει προηγηθεί διάψευση από τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή στην Ισπανία τονίζεται από το "Radio Marca" πως ο Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε δεν απασχολεί πια τους ερυθρόλευκους, κάτι που αποτυπώθηκε ήδη σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Από εκεί και πέρα γίνεται ακόμα αναφορά στον Πάμπλο Πιάτι (από το Radio Valencia Cadena Ser και όχι μόνο) που φαίνεται να προτιμά την Πρέμιερ Λιγκ, απ' όπου έχει στα χέρια του στην παρούσα φάση, 4 προσφορές.

Ωστόσο οι Ισπανοί γράφουν πως για τον παίκτη της Βαλένθια θα υπάρχουν έως την ύστατη στιγμή και η Ρεν αλλά και ο Ολυμπιακός...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ