2013-08-24 22:08:03
Φωτογραφία για Χτύπημα σοκ της ΕΛ.ΑΣ στο Τυμπάκι - Τι έβγαλε η έφοδος των αστυνομικών
Δύο λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν πριν από λίγο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέροντας περίπου 80 άτομα, κυρίως αλλοδαπής καταγωγής τα οποία έχουν προσαχθεί στο πλαίσιο της γιγιντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που ξεκίνησε τα ξημερώματα στην περιοχή του Τυμπακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει και σε τρεις συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ αρκετές από τις προσαγωγές αναμένονται να εξελιχθούν σε σύλληψη.

Οι ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αποτελούμενες από περίπου 60 αστυνομικούς αλλά και διμοιρία των ΜΑΤ, ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το πρωί μπλόκα στους δρόμους του Τυμπακίου και εξονυχιστικούς ελέγχους σε αποθήκες, στάβλους και σπίτια, στα πλαίσια του σχεδίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για την πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Η επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, έδωσε ένα σημαντικό πλήγμα στην έντονη παραβατικότητα που παρατηρείται στην περιοχή αλλά και γενικά στην κρητική ύπαιθρο, καθώς το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται έξαρση της μικροεγκληματικότητας αλλά και της εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους.

Η αστυνομιή επιχείρηση φαίνεται ότι έχει αποδώσει καρπούς ενώ, όταν αυτή θα έχει ολοκληρωθεί, αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ