2013-08-24 23:45:29
Φωτογραφία για Για αυτό είναι η Καρολίνα Κούρκοβα το επόμενο supermodel (όταν
αποσυρθεί η Ζιζέλ φυσικά)
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι στον κόσμο του modeling μία είναι η βασίλισσα: η Ζιζέλ. Το μοναδικό μοντέλο του πλανήτη που ότι αγγίζει γίνεται χρυσός, με 9πλασιας αποδοχές τον χρόνο σε σχέση με τα άλλα κορίτσια και -κατά πολλούς- σύντομα το πρώτο μοντέλο δισεκατομμυριούχος! 

Ωστόσο η Ζιζέλ είναι πλέον 33 ετών και πολλοί πιστεύουν ότι σταδιακά θα αρχίσει να αποσύρεται. Και η αναζήτηση του επόμενου supermodel έχει αρχίσει, με τους ειδικούς να βλέπουν την Καρολίνα Κούρκοβα ως το ιδανικό μοντέλο να καθίσει στον θρόνο. Στα 29 της χρόνια η καλλονή από την Τσεχία βρίσκεται στο top10 των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων, έχει ποζάρει για όλους τους μεγάλους οίκους μόδας, ενώ είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια της Victoria's Secret.

Και το καλύτερο; Ξέρει να κάνει πασαρέλα υψηλού επιπέδου και όχι μόνο φωτογραφίσεις με μαγιό. Κάτι που απέδειξε στη νέα της δουλειά για το περιοδικό Edit.

Εκεί που μάγεψε τον αντρικό πληθυσμό με το βλέμμα της, χωρίς να χρειαστεί να δείξει τίποτα παραπάνω. Άλλωστε αυτό δεν πρέπει να κάνει ένα καλό μοντέλο;

staparaskinia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ