2013-08-25 18:28:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Λεηλασίες στην παραλιακή - Tην αστυνόμευση του χώρου από το Λιμεναρχείο ζητά ο Δήμαρχος
Nα λάβει μέτρα προκειμένου να προστατευθεί επιτέλους η περιοχή από τον Φάρο έως το πάρκινγκ Καλεντζώτη από τους βανδάλους που επιδίδονται σε κλοπές καταστρέφοντας έναν χώρο που έχει διαμορφώσει για τους Πατρινούς ο Δήμος της Πάτρας, ζητά με επιστολή του προς τον Λιμενάρχη Πατρών κ. Σταμάτη Φωτεινό ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Πατρέων Γιώργος Σιγαλός.

Ο κ. Σιγαλός επισημαίνει ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις και τις εκκλήσεις του Δήμου προς το Λιμεναρχείο κανένα αποτέλεσμα δεν έχει υπάρξει αντιθέτως δε η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται από την δράση όσων κατασκηνώνουν στο πάρκο, προκαλώντας ανενόχλητοι φθορές και βλάβες.

Η επιστολή του κ. Σιγαλού έχει ως εξής:

«Κύριε Λιμενάρχα,

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και τις εκκλήσεις μας προς το Λιμεναρχείο της Πάτρας -στο οποίο προΐστασθε- για την ένταση της αστυνόμευσης στο χώρο του πάρκου από τον Φάρο έως το πάρκινγκ Καλεντζώτη, προκειμένου να προστατευθούν η περιουσία και η εικόνα της πόλης, καθώς επίσης και οι πολίτες που επισκέπτονται την περιοχή, κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν επήλθε.


Αντιθέτως η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται από την δράση κάποιων που κατασκηνώνουν στην περιοχή προκαλώντας ανενόχλητοι φθορές και βλάβες σε ένα χώρο τον οποίο η Διεύθυνση Πρασίνου και το Τμήμα Αυτεπιστασίας Κ/Χ, Κτιρίων και Η/Φ του Δήμου της Πάτρας έχει μετατρέψει σε πάρκο αναψυχής για τους Πατρινούς, με σειρά έργων και παρεμβάσεων (διαμόρφωση χώρων, συστήματα αυτομάτου ποτίσματος, ηλετροφωτισμού, παγκάκια κλπ).

Κύριε Λιμενάρχα,

δυστυχώς για άλλη μια φορά οι συγκεκριμένοι που εγκαθίσταται στο χώρο αυτό ξήλωσαν από το πάρκο ηλεκτροβάνες, μπεκ, στοιχεία αυτόματου ποτίσματος, λάμπες και άλλα στοιχεία ηλεκτροφωτισμού, έσπασαν παγκάκια και προκάλεσαν φθορές στους χώρους, με αποτέλεσμα πέρα από την οικονομική ζημία για τον Δήμο, να πλήττεται και η εικόνα της πόλης.

Κύριε Λιμενάρχα,

σας ζητάμε για άλλη μια φορά να λάβετε μέτρα για την αστυνόμευση της περιοχής της αρμοδιότητάς σας και να προστατεύσετε την περιουσία των πολιτών και την εικόνα της πόλης από τους βανδάλους.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα εισακούσετε την έκκλησή μας και θα εντείνετε τους ελέγχους έως την πλήρη και οριστική απομάκρυνση των όποιων βανδάλων»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ