2013-08-27 13:07:08
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΗ ΣΕ... ΑΡΙΘΜΟΥΣ!
Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ανδρέας Σάμαρης την Κυριακή το βράδυ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο 24χρονος μέσος, σε ρόλο κόφτη είχε καλή απόδοση και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων και να βοηθήσει την ομάδα στον άξονα Στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ο Σάμαρης έβγαλε πάθος στο παιχνίδι του και απέφυγε τα λάθη. Βοήθησε τον Ολυμπιακό τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό και αυτό μπορεί να φανεί και από τα… νούμερα του στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Ήταν δεύτερος στις πάσες, πίσω από τον Ντομίνγκεζ (19), με 16 σωστές μεταβιβάσεις, που προώθησαν την ομάδα. Και το σημαντικό, είναι ότι ήταν πρώτος σε κλεψίματα, έχοντας 3 στον αγώνα.

Ο Σάμαρης, έδειχνε… διψασμένος και τα έδωσε όλα για να πείσει τον προπονητή του αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι αξίζει μία θέση! Αγωνίστηκε με «τσαμπουκά» και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για παίκτη ο οποίος καλύπτει την θέση του αμυντικού χαφ.


Ο 24χρονος, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έπαιξε για 90 λεπτά και δέχτηκε μία κίτρινη κάρτα στο 32’. Ωστόσο, τα μαρκαρίσμα του από εκείνο το σημείο και έπειτα ήταν προσεκτικά και αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει την... ισορροπία του παίκτη!

Αγωνιζόμενος λοιπόν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, δεν «μάσησε» και έστειλε τα μηνύματα του, ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις υποχρεώσεις που έχει και στους στόχους που έχει θέσει ο φετινός Θρύλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ