2013-08-27 14:57:02
Φωτογραφία για Κρατάει Button η McLaren
Στο περιθώριο του αγώνα του Spa, o Jenson Button δήλωσε πως ακόμα δεν έχει συζητήσει με τη McLaren για την επέκταση της συνεργασίας τους. 

Απ' ότι φαίνεται όμως η πορεία τους θα συνεχίσει να είναι κοινή.

Όπως αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Times, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα 3 χρόνια με τις ετήσιες αποδοχές του 33χρονου πιλότου να ανέρχονται σε 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Button αγωνίζεται με τη McLaren από το 2010, έχοντας τον προηγούμενο χρόνο στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Brawn GP.

Έχει λάβει μέρος σε 69 GP με την βρετανική ομάδα, έχει σημειώσει 8 νίκες, μία pole position και έχει 25 παρουσίες στο βάθρο. Η φετινή σεζόν είναι απογοητευτική για την ομάδα που ακόμα δεν έχει μπορέσει να σημειώσει κάποιο βάθρο.

Αυτό βέβαια οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι η MP4-28 δεν είναι ανταγωνιστική γεγονός που παραδέχονται και οι άνθρωποι της ομάδας
. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε στο Spa ότι Button - Perez θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα: «Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Checo είναι πολύ νέος ακόμα - είναι 10 χρόνια νεότερος του Jenson. Πρέπει να πω όμως ότι φέτος δεν έχουμε δώσει στους οδηγούς μας ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Και οι δύο όμως είναι φανταστικοί πρεσβευτές της ομάδας και νομίζω ότι αξίζουν άλλη μια ευκαιρία μαζί μας για του χρόνου».

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ