2013-08-30 10:29:07
Φωτογραφία για ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ
Ο Σουηδός πρώην παίκτης του Θρύλου, σχολίασε στον «Γαύρο» τη χθεσινή κλήρωση του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά :

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού : «Θεωρώ ότι είναι όμιλος ο οποίος θα έχει ωραία παιχνίδια. Θα έχουν θέαμα και θα δούμε πολύ καλά ματς με τεράστιο ενδιαφέρον. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να έχει καλή πορεία και να περάσει στην επόμενη φάση».

Για το φαβορί του ομίλου : «Στον όμιλο υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί. Είναι η Παρί και αυτό είναι καλό, αφού λογικά δεν θα χάσει πολλούς βαθμούς και έτσι αν ο Ολυμπιακός εκμεταλλευτεί την έδρα του θα τερματίσει δεύτερος. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες. Είναι η ατμόσφαιρα εκεί καυτή και δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Μπορεί να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι εκτός δεν θα είναι εύκολο το έργο του».

Για την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της Παρί : «Ναι, έχει πολύ μεγάλους παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Αλλά δεν πρέπει να τη φοβηθεί. Και ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος και γνωρίζει τη διοργάνωση. Επίσης, κι αυτός επίσης έχει πολύ καλό ρόστερ. Έχει τον Σαβιόλα. Παίκτη πολύ μεγάλο, με φήμη και γνώση. Μπορεί να τα καταφέρει».

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ