2013-08-30 13:36:34
Φωτογραφία για Ολυμπιακός:Έρχονται τα «διαμάντια» από τη Γαλλία
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το τυπικό μέρος της απόκτησης του Σαμπού Γιαταμπαρέ από την Μπαστιά (αγορά με 2,5 εκ. ευρώ) και του Μελβέν Ντινγκά από την Μονακό (δανεικός για ένα χρόνο με ένα εκ. ευρώ και οψιόν τριών εκ.) και στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών παραμένει ανοιχτός μήπως προκύψει κάτι άλλο σημαντικό στην αγορά.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν ίσως και σήμερα στην Αθήνα τους δύο νέους χαφ της ομάδας για τους οποίους υπάρχει η πεποίθηση ότι θα δώσουν άλλη διάσταση σε ποιότητα, ταχύτητα και δύναμη στη μεσαία γραμμή ενόψει των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτά μέτωπα για περιπτώσεις πώλησης παικτών. Εφόσον δοθεί ο Μασάντο στη Ρωσία υπάρχει έτοιμη λύση με τον Μπακαγιέ Τραορέ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία απόκτησής του από την Μίλαν.

Για τον Χολέβα είναι πάντα υπαρκτή η παραχώρησή του στην Μπεσίκτας ή σε άλλη ομάδα, ενώ λέγεται πως ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί κρούση από ιταλική ομάδα για τον Γιάννη Φετφατζίδη.


Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να προτείνονται παίκτες από το πάνω ράφι και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κι άλλη κίνηση, από τη στιγμή που και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε ότι όλα μπορούν να συμβούν στις μεταγραφές εάν υπάρξει κάτι που να κάνει τη διαφορά. Μέχρι και για Ροναλντίνιο έγραψαν στο εξωτερικό, ενώ ατζέντηδες έχουν επανέλθει με προτάσεις για παίκτες όπως οι Μισίμοβιτς, Ελάνο, Πιάτι, Μολό σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος».

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Τζεμπούρ, αν θα δοθούν δανεικοί κάποιοι παίκτες του ρόστερ, τι θα γίνει με Κοντρέρας και Κάρολ.

Ο Κατάι θα δοθεί στον Πλατανιά και αδειάζει μία θέση ξένου από το ρόστερ της ομάδας.

 Συντάκτης : ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ/http://www.pamesports.gr/256724/erxontai-ta-diamantia-apo-th-gallia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ