2012-04-08 21:39:29
Φωτογραφία για Αλβανός δραπέτης εγκατέλειψε 135 κιλά χασίς και Καλάσνικοφ
Ένας τυχαίος έλεγχος στο αυτοκίνητο ενός ζευγαριού αλλοδαπών στην εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, έριξε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Κορίνθου τον Αλβανό δραπέτη που εγκατέλειψε την περασμένη Τρίτη ένα αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά και «Καλάσνικοφ» μετά από καταδίωξη!

Ο 31χρονος δράστης, που ήταν μαζί με την 23χρονη Εσθονή φίλη του, έδειξε πλαστή ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης στους αστυνομικούς. Όμως, γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ήταν δραπέτης των φυλακών Νέας Αλικαρνασσού από το περασμένο καλοκαίρι, όταν δεν επέστρεψε από την τριήμερη άδεια που του είχε δοθεί.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου τα αποτυπώματά του αποκάλυψαν ότι ήταν αυτός που είχαν καταδιώξει οι αστυνομικοί στην εθνική οδό Αθηνών- Πατρών και είχε διαφύγει τρέχοντας, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητό του.

Μέσα, είχαν βρεθεί 134 κιλά και 966 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα «Καλάσνικοφ» με τρεις γεμιστήρες που περιείχαν συνολικά 90 φυσίγγια. Ο Αλβανός δραπέτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου, μαζί με τη νεαρή Εσθονή που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία αφού τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ