2013-09-01 23:37:54
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας για την παιδική χαρά στη πλατεία Μαβίλης στο Γέρακα
Δεν ξερω εαν εχει πεσει στην αντιληψή σας αλλα υπάρχουν αρκετα παραπονα οσον αφορα για την πλατεια και παιδικη χαρά στην οδό Μαβίλη . Αρχές καλοκαιριου είχε επικοινωνήσει και η μητέρα μου σε κάποιο τηλεφωνο του Δήμου για να πει το παραπονο της για της ακαθαρσίες των σκύλων απο αδέσποτα και μη... Δυστυχώς θυμα ήταν ο γίος μου 17 μηνων (ξερετε σαυτη την ηλικια χαίρονται να εξερευνουν το κοσμο...και να μην κάθονται σε ενα σημειο… και να μην σε ακουν!) τον πηγε μια ομορφη μερα στην πλατεια να τρεξει το παιδακι και το αποτελεσμα ηταν να πιασει περιττώματα σκυλου... Μας ειχαν πει οτι θα το φροντισουν να καθαριστει και να απαγορεψουν την παραμονη ζωων στην πλατεια... Περασε ενα καλοκαιρι και εξακολουθει το προβλημα να υπάρχει.

Στη συνεχεια θελω να αναφέρω οτι περισυ βαψαν την παιδικη χαρα και έβγαλαν τις κουνιες για τα βρέφη για να φερουν υποτίθεται καινούργιες... Ενας χρόνος περασε και ακόμα έρχονται από πού; Και στο φεγγαρι να τις είχαν θα ειχαν φτασει..
. Στο γεφυρακι στην τσουλήθρα λειπει ενα καγκελο... οπως και στην τσουλήθρα εδω και χρονια στο πλάι λειπει απο την αριστερη πλευρα το κάγκελο .Σημερα 01/09/2013 ωρα 8 παρα το απογευμα έπαιζε ο αδερφος μου (10 ετων ) με τα αλλα παιδακια και επεσε απο την τσουλήθρα απο την πλευρα που λείπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ... Ο αδερφος μου αυτην την στιγμη ειναι στο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ με σκισμένο το ανω χειλος ... θα διανυκτερευσει και αυριο θα του κανουν ολική νάρκωση για να του κανουν πλαστικη εγχείρηση... Ειλικρινά τοσο δυσκολο ειναι να μεριμνησετε και για την δικια μας παιδικη χαρα; Τι να μας κανουν τα καινουργια χρωματα; Απο ποτε οι μπογιες προσφερουν ασφαλεια; Παιζουν καθημερινα τοσα παιδια ...Εαν δεν ειστε ικανοι να την φτιαξετε ξηλώστε την πριν θρηνήσουμε καμια αθωα ψυχουλα απο την δικη σας αμέλεια.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ