2013-09-02 06:48:04
Φωτογραφία για Γιορτή Εθελοντισμού στην Καραθώνα Ναυπλίου
Την Κυριακή αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με μια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ‘‘Αυτενεργώ στο Περιβάλλον’’ Με το μήνυμα αυτό, η... Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ναυπλιέων και τα εκπαιδευτήρια ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ διοργάνωσαν μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 19.00 μ.μ. έως τις 23.00 μ.μ., στην Καραθώνα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας, να ακούσουν οικολογικό παραμύθι , να παίξουν στην άμμο, να ακούσουν ζωντανή μουσική, να δοκιμάσουν γεύσεις, να γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια..

Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για µία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

Στην εκδήλωση καθαρισμού έλαβε μέρος και ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων Χ.Γραμματικόπουλος με τον μικρό του γιο τον Παναγιώτη.

Τη διοργάνωση της γιορτής είχαν αναλάβει τα εκπαιδευτήρια ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ και η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ναυπλιέων με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ