2013-09-02 12:56:05
Φωτογραφία για Ο Michael Douglas δεν έβγαλε τη βέρα του
Λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας τη βέρα του σε φεστιβάλ της Γαλλίας.

Ο 68χρονος αστέρας του Χόλιγουντ και ο γνωστός σκηνοθέτης Steven Soderbergh ("Erin Brockovich, "Traffic") παραβρέθηκαν στο 39ο Αμερικανικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ντεβίλ της Γαλλίας, για την προώθηση της ταινίας "Behind the Candelabras" (Πίσω από τα κηροπήγια).

Η νέα ταινία του Soderbergh καταπιάνεται με την ομοφυλοφιλική σχέση ανάμεσα στον διάσημο πιανίστα Liberace και τον νεαρό Scott Thorson (που έγραψε και το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ταινίας).

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Douglas (ο οποίος υποδύεται τον Liberace) μετά την ανακοίνωση της 43χρονης Zeta-Jones ότι "περνούν για ένα διάστημα χωριστά για να αξιολογήσουν και να δουλέψουν πάνω στο γάμο τους".


"Ο κόσμος με ρωτάει πώς είμαι. Όπως βλέπετε, σήμερα έβαλα το κοστούμι μου. Υποθέτω πως είμαι καλά", είπε στους δημοσιογράφους ο Michael Douglas λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ του Ντεβίλ.

Πριν τρία χρόνια ο Douglas διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα, κατάφερε όμως να αναρρώσει μετά από πολύμηνη θεραπεία και τα τελευταία δύο χρόνια είναι υγιής. Η βραβευμένη με Όσκαρ Zeta-Jones κατά καιρούς παλεύει να διαχειριστεί την διπολική διαταραχή με θεραπείες σε ειδικά ιδρύματα.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 στη Νέα Υόρκη, ενώ η γνωριμία του έγινε δύο χρόνια νωρίτερα στο Αμερικανικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Ντεβίλ.
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μας ανήκει! WE OWN IT!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μας ανήκει! WE OWN IT!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ