2013-09-07 13:34:57
Φωτογραφία για Ευρωμπάσκετ: Για την τρίτη νίκη η Ελλάδα με Τουρκία
Το 3Χ3 στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα επιδιώξει να πετύχει απόψε (22:00, ΑΝΤ1, Ote Sports) η Ελλάδα κόντρα στην Τουρκία. Αμφίβολος ο Σπανούλης. 

Ακόμη και στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο παίκτης-βαρόμετρο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο στόχος στο ματς με τους Τούρκους είναι ένας και μοναδικός: Οι δύο βαθμοί που θα στείλουν ουσιαστικά την Ελλάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κι από κει και πέρα στα ματς με Φινλανδία και Ιταλία, η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να πάρει και την πρώτη θέση του Δ΄ ομίλου. 

Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Μέχρι τώρα το συγκρότημα του Τάνιεβιτς μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και ο αποψινός αγώνας είναι «τελικός». Με ήττα η Τουρκία...πάει σπίτι της σε μεγάλο βαθμό, οπότε θα τα δώσει όλα για τους δύο πρώτους της βαθμούς.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τη «γφαλανόλευκη» παραμένει ο Βασίλης Σπανούλης. Λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί, καθώς υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού και ο κίνδυνος υποτροπής είναι μεγάλος. Κανείς στην εθνική ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο άσσος του Ολυμπιακού μπορεί να τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, οπότε ο Αντρέα Τρινκέρι μάλλον δεν θα τον χρησιμοποιήσει.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει άλλα δύο σημαντικά ματς. Στις 15:30 η Ρωσία αναμετράται με τη Σουηδία αναζητώντας αμφότερες την πρώτη τους νίκη, ενώ στις 18:45, Ιταλία και Φινλανδία θα αναζητήσουν το 3 στα 3.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ