2013-09-10 13:52:06
Φωτογραφία για Άρθρο αναγνώστριας σχετικά με το προκλητικό βίντεο της Alyssa Milano
Σοκαρίστηκα τόσο πολύ απ' την ηλίθια επιλογή της Α. Μιλάνο, να διαδώσει ένα ψεύτικο π@ρνοβίντεο που τελικά να καταλήγει σε προπαγανδιστικό μήνυμα για την Συρία. Όπου έβλεπα το βίντεο σε επανάληψη ολο το προηγούμενο βράδυ μέχρι που ξύπνησα με νεύρα για το συμβάν.

Αυτή την συγκεκριμένη ηθοποιό την παρακολουθούσα σχεδόν απ την ηλικία των μηδέν - η έστω κυριολεκτικά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου - αποτελούσε μεγάλη επιρροή για μένα για κάποιους λόγους και το ότι έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια το ενίσχυσε. Θαύμαζα σε πόσο μικρή ηλικία είχε τόσο μεγάλο βιογραφικό και μετά από ένα διάστημα αποσύρθηκε από την μεγάλη και μικρή οθόνη και αφιερώθηκε στην φιλανθρωπία.

Και τώρα που μεγάλωσε -το ίδιο άτομο που ήταν η έμπνευση του Disney στην μικρή γοργόνα- επέλεξε να αρχίσει μια ηλίθια σειρά που το κοινό που απευθύνεται είναι γερασμένες νυμφομανείς και γενικά ξελιγωμένες κάθε είδους έχοντας κακογραμμένο σενάριο και ενοχλητικά προβλέψιμη πλοκή που θυμίζει αρλεκιν. Σοβαρά τώρα?

-Και τώρα αυτό με το βίντεο. Είναι απίστευτο ότι κάποιοι άνθρωποι δεν διανοούνται καν την σοβαρότητα κάποιων καταστάσεων, ασυζήτητη αυτή ενός πολέμου -που εμπλέκονται και οι ΗΠΑ. Δεν το πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι και πουλημένοι στην κυβέρνηση και αρνούμαι να πιστέψω στην ηλιθιότητα του να επιβάλλεσαι για να προβάλλεις επιρροή στο κοινό σου να συμφωνήσει για κάτι παραπάνω από λάθος, παραπάνω από γνώμη, για ένα αιματηρό γεγονός.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Σκορδά με τον Καραγκούνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Σκορδά με τον Καραγκούνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ