2013-09-10 21:04:04
Φωτογραφία για Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων για την έναρξη της νεας Σχολικής χρονιάς
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς που είναι μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα, στη δύσκολη αλλά συναρπαστική πορεία των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης, εύχομαι ολόψυχα... στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους δασκάλους και τους καθηγητές, καθώς και τους εργαζόμενους στα σχολεία του Δήμου Λαμιέων, καλή και δημιουργική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ, στους γονείς και τους κηδεμόνες, να έχουν δύναμη και υπομονή για να συντροφεύουν τα παιδιά στη μελέτη τους και να στέκονται πάντα με αγάπη δίπλα τους, αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους, μαζί με τους εκπαιδευτικούς.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και ο ανταγωνισμός στη σύγχρονη κοινωνία είναι μεγάλος γιατί σήμερα, η κοινωνία μας απαιτεί ανθρώπους με ήθος, αξίες, κριτική σκέψη και ιδανικά και σ’ αυτό το ταξίδι της γνώσης τα παιδιά, θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την μετέπειτα ζωή τους γι’ αυτό, οφείλουμε όλοι να καταβάλλουμε τη δική μας προσπάθεια για την επιτυχία αυτού του στόχου, γιατί η επένδυση στη γνώση, είναι επένδυση στο μέλλον.


Ο Δήμος Λαμιέων, θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στη νέα γενιά που είναι το μέλλον της πατρίδας μας και δίνει τη μάχη της γνώσης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο κάνοντας, ότι είναι απαραίτητο στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών των Σχολείων. Γι’ αυτό, ζητούμε και φέτος τη συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων & κηδεμόνων, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των παιδιών μας.

Καλή σχολική χρονιά!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ