2013-09-13 23:18:04
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ενθουσιάζεται από τη νίκη επί της Ισπανίας, κρατάει την ολική επαναφορά της Εθνικής και μιλώντας στο "gazzetta.gr" εξηγεί πως όλα είναι στο χέρι της Ελλάδας.

Για ένα διάστημα 2,5 λεπτών (από το 24’50” όταν ισοφάρισε σε 43-43, έως το 27’19” όταν διαμόρφωσε το 48-48) στο 3ο δεκάλεπτο, ο 28χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, πέτυχε 7 συνεχόμενους πόντους, έδωσε πολύτιμες επιθετικές ανάσες στην Εθνική ομάδα και δεν επέτρεψε στους “φούριας ρόχας” να ξεφύγουν στο σκορ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πραγματοποίησε την συγκριτικά καλύτερη εμφάνισή του (10π., 5ρ., 2ας.) στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και μετά το τέλος του αγώνα, εξήγησε πως η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει την κατα γενική ομολογία πιο επικίνδυνη αντίπαλο στην διοργάνωση και αναφέρθηκε στα κέρδη της νίκης (79-75) επί της Ισπανίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας με Σλοβενία και Κροατία Που ήταν κρυμμένο αυτό το πάθος και η μαχητικότητα που βγάλατε στο γήπεδο κόντρα στους Ισπανούς, ανατρέποντας δύο φορές διαφορές 12 και 8 πόντων αντίστοιχα;


«Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, γιατί μπορεί η πρώτη μας ήττα στο τουρνουά να ήρθε από μία καλή ομάδα, όπως η Ιταλία, ωστόσο, το παιχνίδι με την Φινλανδία δεν ήταν έκπληξη μόνο για τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και ένα μεγάλο σοκ και για μας τους ίδιους! Κατά τη γνώμη μου, αυτή η εικόνα που παρουσιάσαμε δεν αναλογούσε ούτε στην προσπάθεια που έχουμε κάνει έως τώρα, ούτε άξιζε στην ποιότητα που έχουμε ως ομάδα! Μιλήσαμε, συσπειρωθήκαμε και θέσαμε ως στόχο να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα κόντρα στην Ισπανία...»

Και τώρα που τα καταφέρατε, τι γίνεται;

Η αποστολή εξετελέσθη και απ’ αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κρατήσουμε την αντίδρασή που είχαμε σαν σύνολο! Από ‘κει και πέρα, πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί μπροστά μας, έχουμε άλλα δύο πολύ σημαντικά ματς και ακόμη δεν έχουμε πάρει την πρόκριση!»

-Μπροστά σας έχετε δύο τελικούς... Πως αντιμετωπίζετε αυτά τα ματς;

«Κατά τη γνώμη μου, αν συνεχίσουμε να αντιδρούμε μ’ αυτό τον τρόπο και όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, εξακολουθήσουμε να μην τα παρατάμε και να μην απογοητεύομαστε, νομίζω ότι θα έχουμε πολύ μέλλον στη διοργάνωση. Το δείξαμε κόντρα στους Ισπανούς και το ίδιο πρέπει να κάνουμε με τους Σλοβένους και τους Κροάτες. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει για 40 λεπτά καλά, ούτε η Dream-Team και φυσικά ούτε κι εμείς! Στο χέρι μας, λοιπόν, είναι να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι και να μην τα παρατάμε μέχρι το τέλος.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ