2012-04-09 16:04:05
Φωτογραφία για Για το οδικό δίκτυο Αμαρουσίου, παραπονιέται αναγνώστης
Θα ήθελα να παραπονεθώ για τις αλλαγές που έγιναν τελευταία στο οδικό δίκτυο του Δ.Αμαρουσίου και ιδιαίτερα από τη δεξιά πλευρά της Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Εκτός του ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο μπέρδεμα (πριν 2 εβδομάδες έγιναν κάποιες αλλαγές και μετά ξανά άλλες που αναιρούσαν τις πρώτες), όλοι οι δρόμοι (προφανώς χωρίς μελέτη όπως πάντα) σε οδηγούν κυρίως έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι ίδιοι οι κάτοικοι να μεταβούν στην οικία τους χωρίς να κάνουν κύκλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πάλι την άρνηση του κόσμου να συμμορφωθεί και να οδηγεί αντίθετα στις νέες μονοδρομήσεις όλες τις ώρες με κίνδυνο να δημιουργηθεί ατύχημα (να μην πω για τα μηχανάκια delivery που ούτως ή άλλως οδηγούν όπου και όπως για να κερδίσουν χρόνο). 

Ωστόσο, ο Δήμος έχει τοποθετήσει τη Δημοτική Αστυνομία σε κάποιες διασταυρώσεις για να υποδεικνύει στους οδηγούς τις πορείες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει της νέας σηματοδότησης (μια και οι οδηγοί συνεχίζουν να κάνουν αυτό που τους εξυπηρετεί καλύτερα, αψηφώντας τον ΚΟΚ), οι οποίοι βέβαια δεν είναι δυνατό να καλύψουν την περιοχή όλες τις ώρες (λες και υπάρχουν αυτοκίνητα στους δρόμους μόνο όταν νομίζει ο Δήμαρχος)
. Να σημειώσω ότι το ίδιο σχέδιο είχε ξαναεπιχειρηθεί να εφαρμοστεί πριν 1,5-2 χρόνια περίπου, αλλά δεν ευδοκίμησε και ακυρώθηκε, αλλά τώρα εν όψει και εκλογών...Λοιπόν, κ.Δήμαρχε ή επαναφέρετε το παλιό οδικό δίκτυο ή δώστε κάποια λύση που να εφαρμόζετε από όλους και όχι να κινδυνεύουμε συνέχεια όταν οδηγούμε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ