2013-09-16 14:55:04
Φωτογραφία για Πέθανε το μωρό του Κώστα Γρίμπιλα που ζούσε με την καρδιά του Ντουζόν
Μπορεί να κέρδισε τη μάχη με τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, ο ελληνοαυστραλός, Κώστας Γρίμπιλας, όταν δέχτηκε ως ανέλπιστο δώρο την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζάμιτ, τον Αύγουστο του 2008, η μοίρα όμως του έπαιξε ένα σκληρό παιχχνίδι, καθώς έχασε πριν από λίγο την μονάκριβη κόρη του, ηλικίας μόλις 9 μηνών.

Ο Κώστας Γρίμπιλας, είχε δεχτεί την καρδιά του Ντουζόν Ζάμιτ, όταν οι γονείς του είχαν αποφασίσει να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, που είχε βρει τραγικό θάνατο στη Μύκονο, μετά από ξυλοδαρμό έξω από νυχτερινό κέντρο.

Σήμερα, ο Κώστας Γρίμπιλας, ζει μια νέα τραγωδία, καθώς το μονάκριβο κοριτσάκι του πέθανε ξαφνικά. Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, «Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα αγάπης. Δυστυχώς το αγγελούδι μου δεν τα κατάφερε...»

Είχε προηγηθεί μια άλλη ανάρτηση χθες Κυριακή όπου ζητούσε από γνωστούς και φίλους να προσευχηθούν για το αγγελούδι του. «Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνω, αλλά το παιδί μου από τη μια στιγμή στην άλλη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σας ικετεύω προσευχηθείτε για το παιδί μου».

«Το παιδί είναι η συνέχεια η δική μου, της γυναίκας μου Πόπης και του Ντουζόν. Είναι ένα ευλογημένο μωρό και θα ήθελα να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του αγοριού που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Θέλω να μην ξεχάσει ποτέ το πώς ήρθε η ίδια στη ζωή» είχε δηλώσει συγκινημένος σε αυστραλιανό περιοδικό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ