2013-09-16 20:49:04
Φωτογραφία για Ρωσική «κατάληψη» στο αεροδρόμιο Πάφου
Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται τα «ρεκόρ» άφιξης ρωσικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Πάφου, δίνοντας μια τονωτική ένεση άνευ προηγουμένου στην τοπική οικονομία. Ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι συνολικά αεροσκάφη του ρωσικού αερομεταφορέα «Transaero» προσγειώνονται κάθε μια από τις τρεις τελευταίες μέρες στην Πάφο, μεταφέροντας χιλιάδες επιβάτες για διακοπές στην Κύπρο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξε χρονική στιγμή κατά την οποία στο αεροδρόμιο ήταν σταθμευμένα τρία τζάμπο του ρωσικού αεροπορικού οργανισμού, δημιουργώντας μια ασυνήθιστη εικόνα.

Η συνεχής έλευση ρωσικών αεροσκαφών στην Πάφο έχει δημιουργήσει κλίμα ευφορίας στους τοπικούς φορείς, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη εταιρεία ως την υπ' αριθμόν ένα, μαζί με τη Ryanair, τροφοδότρια εταιρεία του τουρισμού της Πάφου τον τελευταίο έναν τουλάχιστον χρόνο.

Το πλέον αισιόδοξο, σημειώνουν οι ίδιοι φορείς, είναι ότι η συχνότητα δρομολογίων της Transaero στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου εξακολουθεί να είναι αμείωτη, ενώ βάσει και των αιτήσεων για πτήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο, φαίνεται ότι οι αριθμοί των Ρώσων στην Πάφο θα είναι αξιοσημείωτοι και τον χειμώνα.
philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπορεί και καλύτερα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπορεί και καλύτερα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ