2013-09-17 08:11:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξεκινούν οι εγγραφές στο Λύκειο Eλληνίδων
Το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών, πιστό στο σκοπό του, για 38η χρονιά συνεχίζει με σεβασμό και αγάπη την διάσωση και διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού, δημιουργώντας τμήματα μαθημάτων ελληνικών παραδοσιακών χορών, ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και τμήματα χειροτεχνίας-ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους.

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6:00 έως και τις 8:00 μμ, στη στέγη του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών, Πατρέως 50 στο 3ο όροφο, ξεκινούν οι εγγραφές για τους μαθητές όλων των δραστηριοτήτων του.

Το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών, προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες και τις ανάγκες της σημερινής εποχής διατηρεί χαμηλές τιμές για όλους της παλιούς και νέους μαθητές του.

Το Λύκειο Ελληνίδων για τη διδακτική χρονιά 2013-2014 θα δημιουργήσει τμήματα

- Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες,

- Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού για παιδιά, γυναίκες και άνδρες,

- Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών παραμένει στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Λυκείου από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 6 έως 8 μμ, στα τηλέφωνα 2610 220531 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ