2013-09-17 08:35:03
Φωτογραφία για ΚΙΛΙΝ : ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
Παρά το γεγονός ότι οι Έφηβοι νίκησαν με 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρόμπερτ Κίλιν, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο:

«Τα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί και καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση.

Όπως και να έχει όμως δώσαμε ελπίδες στον Αστέρα από το 2-0 χωρίς λόγο, αλλά αυτό πρέπει να το δουλέψουμε για τη συνέχεια και να βελτιωθούμε για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι για είκοσι λεπτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν κλειστήκαμε καθόλου για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Και αυτό το κάναμε γιατί όταν είσαι στον Ολυμπιακό σίγουρα θες το αποτέλεσμα αλλά θες να παίξεις και καλό ποδόσφαιρο και αυτό προσπαθήσαμε εμείς να κάνουμε, να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω το καταφέραμε σε κάποια σημεία.

Υπάρχει καινούργιος προπονητής και όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να αποδείξουν κάποια πράγματα και προσπαθούν αρκετά. Υπάρχει μεγάλη πίεση και το ξέρω αυτό. Θα πρέπει να φερόμαστε έξυπνα, μετά από το 2-0 στο ματς δεν το κάναμε και θα πρέπει στη συνέχεια να το βρούμε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και είχαμε και αρκετές ευκαιρίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ