2013-09-17 10:05:04
Φωτογραφία για Τραγωδία με βρέφος στο νοσοκομείο Πύργου
Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο Πύργου το πρωί της Δευτέρας.

Μια 24χρονη ρομά από την περιοχή, τάισε το νεογέννητο, τριών ημερών, κοριτσάκι της, το άφησε στην κούνια και όταν γύρισε ήταν νεκρό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του τριών ημερών βρέφους, λίγο πριν από τις εννέα το πρωί, πήρε το παιδί από την κούνια του και το τάισε. Στη συνέχεια το άφησε και πάλι στην κούνια και έφυγε για να ψωνίσει γάλατα και πάνες για τα άλλα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε ενημερώσει κανέναν από το προσωπικό πως βγαίνει από το θάλαμο για να έχει κάποιος το παιδί υπό επιτήρηση.

Έτσι, όταν οι γιατροί πέρασαν από το θάλαμο για την καθιερωμένη επίσκεψη, βρήκαν το παιδί νεκρό! Περίπου μισή ώρα μετά επέστρεψε η μητέρα και έμαθε το τραγικό νέο Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εισρόφηση που υπέστη το βρέφος, φαινόμενο όχι σπάνιο στα μωρά. Μόλις το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε γνωστό, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και η μητέρα συνελήφθη. Κρατείται για να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης του βρέφους σε κίνδυνο με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Πρώτο Θέμα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ