2013-09-17 13:36:54
Φωτογραφία για Η Airfasttickets ΠΑΕΙ... ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
H Airfasttickets, η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία στο χώρο του τουρισμού, προχώρησε σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Επίσημος Χορηγός του Πρωταθλητή Ευρώπης.

H Airfasttickets, η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία στο χώρο του τουρισμού, προχώρησε σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα συμμετέχει ως Official Sponsor στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014, ταξιδεύοντας μαζί με το Θρύλο στις αναμετρήσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία ο κ. Νικόλαος Κοκλώνης, Πρόεδρος & Ιδρυτής της Airfasttickets υπογράμμισε: «Η Airfasttickets εκτός από τα ταξίδια, αγαπά και τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός, όπως και το ταξίδι είναι συγκίνηση, ελπίδα και συναίσθημα. Η προσπάθεια μιας εταιρίας, όπως η Airfasttickets, να αναπτυχθεί παγκοσμίως είναι ανάλογη με αυτή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό με το βλέμμα στην επόμενη διάκριση. Με τη συνεργασία αυτή επισφραγίζουμε την προσπάθεια μας να ταξιδεύουμε όλους τους Έλληνες οικονομικά παντού ώστε να βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα σε κάθε αναμέτρησηεντός και εκτός συνόρων».


Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Η Airfasttickets ως ο νέος Official Sponsor της ομάδας του Ολυμπιακού, συνδέεται πλέον με τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2012 και το 2013 και έρχεται να προστεθεί στην εξαιρετική ομάδα των χορηγών και συνεργατών μας, με την υποστήριξη των οποίων θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα δημιουργήσει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες για όλους τους φιλάθλους μας!»

Σχετικά με την Airfasttickets

Η Airsfasttickets (Fast group Α.Ε.), που ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2009, ενσαρκώνει το όραμα του προέδρου της εταιρείας κ. Νίκου Κοκλώνη για τον τουρισμό, έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες δομές, να αναπτύξει νέα μέσα για την προσέλκυση νέων πελατών αλλά και να προσφέρει νέες και καινοτόμες προτάσεις αγοράς στον τομέα του τουρισμού.

Η εταιρία είναι η πρωτοπόρος στο χώρο των online κρατήσεων για εισιτήρια και ξενοδοχεία, συνδυάζοντας μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα που προσφέρει η πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Στόχος της είναι να δημιουργεί αξέχαστα ταξίδια για τους πελάτες της με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, δέσμευση που έχει ήδη αναγνωριστεί από χιλιάδες φαν των ταξιδιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Με όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, η Airfasttickets διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Μεταξύ των ετών 2010-2012 η Airsfasttickets αναπτύχθηκε ευρύτατα ανοίγοντας νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω απο 26.000 πελάτες εβδομαδιαίως, εξοικονομώντας στους πελάτες της, χιλιάδες ευρώ για τις κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών που πραγματοποιούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ