2013-09-17 15:40:46
Φωτογραφία για Για πάρτη του ο Massa μέχρι το τέλος
Ο Felipe Massa αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Ferrari και τo ερώτημα που τίθεται είναι τι τακτική θα ακολουθήσει στους επτά αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Μπορεί ο ίδιος να μην τρέφει ελπίδες για τίτλο, το ίδιο ωστόσο δεν ισχύει για τον ομόσταβλό του, Fernando Alonso που βρίσκεται στο κυνήγι του Sebastian Vettel.

Ο Βραζιλιάνος, γνωρίζοντας πλέον ότι δεν έχει μέλλον στη Scuderia, αλλάζει στάση και νοοτροπία λέγοντας πως θα παίξει για πάρτη του. Θα αφήσει κατά μέρος το καλό της ομάδας και θα ασχοληθεί με το προσωπικό του συμφέρον.

«Από δω και πέρα δεν θα τρέχω για τον Alonso. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή, στη Σιγκαπούρη, θα δουλεύω για μένα. Θα επιτεθώ από την αρχή, σε κάθε γύρο. Έφτασε η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε από το τηλεοπτικό δίκτυο Globo. Μάλιστα θυμήθηκε το γερμανικό Grand Prix του 2010, τότε που οι επικεφαλής του ζήτησαν να αφήσει τον Alonso να περάσει και ενώ οδηγούσε τον αγώνα. «Ήταν μια μαύρη μέρα για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του προέδρου της Ferrari, Luca di Montezemolo όταν ενημερώθηκε από το δημοσιογράφο για τα λεγόμενα του Massa. «Δεν θα βοηθήσει τον Alonso; Μα σας παρακαλώ... Φυσικά και θα το κάνει. Θα δώσει ένα χέρι βοήθειας σε εμάς για το Πρωτάθλημα κατασκευαστών και στον Alonso για τον τίτλο των οδηγών», απάντησε χαρακτηριστικά.

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ