2013-09-17 17:35:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθησαν δύo ανήλικοι που αφαιρούσαν αλυσίδες και καδένες από το λαιμό γυναικών
Συνελήφθησαν, την Κυριακή το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ένας 17χρονος Έλληνας και ένας 16χρονος Ρουμάνος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στη Πατρα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια 63χρονη ημεδαπή και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν μια χρυσή αλυσίδα, που φορούσε στο λαιμό της.

Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό τους και τη σύλληψή τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, είχαν επιτεθεί και αφαιρέσει χρυσές αλυσίδες και καδένες από τρεις ακόμα ημεδαπές στην Πάτρα, συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 2.000 ευρώ.

Για τη διάπραξη των κλοπών οι δύο συλληφθέντες επέλεγαν κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες, τις οποίες προσέγγιζαν ενώ κινούνταν πεζές και με αιφνιδιαστικές κινήσεις, τους αφαιρούσαν κοσμήματα από το λαιμό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για εμπλοκή τους σε παρόμοιες υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ