2013-09-17 18:02:06
Φωτογραφία για Τρεις ακόμη Ηρακλειώτες με χειροπέδες για χρέη στο δημόσιο
Το κυνηγητό στους οφειλέτες του δημοσίου στην Κρήτη συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Γνωστοί επιχειρηματίες και υποθέσεις που αναμένεται να προκαλέσουν ...

θόρυβο περιλαμβάνονται στη "μαύρη" λίστα του ΣΔΟΕ με χρέη στο δημόσιο.

Οι υποθέσεις παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς τα τελευταία 24ωρα γίνονται από την τοπική ΕΛΑΣ στοχευμένες κινήσεις σε όλο την Κρήτη για επιχειρήσεις που έχουν οφειλές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο κράτος. Παράλληλα, στο προσκήνιο έρχονται και “μικρότερες” υποθέσεις” οφειλετών που οδηγούνται στα κρατητήρια για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ.

Η λίστα με τους οφειλέτες είναι μακροσκελής και η εντολή από τα συναρμόδια υπουργεία είναι σαφής. Όλοι οι οφειλέτες με χρέη θα περάσουν το κατώφλι της δικαιοσύνης. Μετά τη σύλληψη 61χρονου με χρέη ... μαμούθ 1,961 εκατομμυρίων ευρώ, ακολούθησαν τρεις ακόμη συλλήψεις.

Πρόκειται για τρεις Ηρακλειώτες 39,54, και 58 ετών, που συνελήφθησαν για οφειλές στο δημόσιο. Εκκρεμούσε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.


Το συνολικό ύψος των οφειλών τους, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 366.751.67 ευρώ. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr τις τελευταίες εβδομάδες οι αρμόδιες αρχές έχουν ανοίξει "αραχνιασμένους" φακέλους με χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μέσα στα επόμενα 24ωρα, στο προσκήνιο θα έρθουν και άλλες περιπτώσεις συλλήψεων.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ