2013-09-17 19:34:51
Φωτογραφία για ΟΠΑΠ: Αβάσιμες οι αιτιάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διακοπή της συνεργασίας
Ως «αβάσιμες» χαρακτηρίζει η διοίκηση του ΟΠΑΠ τις αιτιάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος διέκοψε αιφνιδίως την συνεργασία των δύο εταιρειών, λόγω των κινήσεων της νέας διοίκησης του Οργανισμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, «σχετικά με την από 12/9/2013 επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΟΠΑΠ ΑΕ, με την οποία προτείνεται, προς αποφυγή οποιασδήποτε δημόσιας διένεξης, η αμοιβαία λύση της από 30/8/2013 χορηγικής σύμβασης, η ΟΠΑΠ ΑΕ επιθυμεί να επισημάνει για άλλη μία φορά ότι θεωρεί αβάσιμες όλες τις αιτιάσεις που διαλαμβάνονται στην εν λόγω επιστολή και ιδιαίτερα για τον τρόπο χειρισμού των εμπορικών χορηγιών εκ μέρους της ΟΠΑΠ»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1.    Εκφράζει τις ολόθερμες ευχές του στην Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για επιτυχή έκβαση της σημερινής αναμέτρησης με την Paris Saint - Germain, καθώς και καλή πορεία στην συνέχεια των αγώνων του Champions League.


2.    Σχετικά με την από 12/9/2013 επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΟΠΑΠ ΑΕ, με την οποία προτείνεται, προς αποφυγή οποιασδήποτε δημόσιας διένεξης, η αμοιβαία λύση της από 30/8/2013 χορηγικής σύμβασης, η ΟΠΑΠ ΑΕ επιθυμεί να επισημάνει για άλλη μία φορά ότι θεωρεί αβάσιμες όλες τις αιτιάσεις που διαλαμβάνονται στην εν λόγω επιστολή και ιδιαίτερα για τον τρόπο χειρισμού των εμπορικών χορηγιών εκ μέρους της ΟΠΑΠ.

3.    Παρά ταύτα, επιβεβαιώνει την επιθυμία του για φιλικό διακανονισμό και προς τούτο εξουσιοδοτεί επιτροπή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κ. Λουρόπουλο και το Μέλος Δ.Σ. κ. Ε. Λεκέα, προκειμένου να συναντηθούν με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συζητηθούν οι επιμέρους όροι του διακανονισμού.  
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ