2013-09-17 22:34:06
Φωτογραφία για Μέγα πένθος στο Τρίικορφο Δωριδος, στους παπαροκάδες
Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε το Σάββατο (14/9), ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος το αθηναϊκό μπάσκετ. Ο νεαρός αθλητής αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα της ομάδας ΠΑΟ Κουκάκι.

Συγκλονισμένα τα μέλη της ομάδας του αλλά και της Εστίας Φιλίας (προηγούμενος σύλλογος που αγωνίστηκε) κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, που ήταν υπόδειγμα αθλητή. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 19:00. Καλό "ταξίδι" Γιάννη… Ο άδικοχαμένος Γιάννης, ήταν ένα από τα εκλεκτά κατασκηνωτόπουλα της Ιεράς Μονής Τρικόρφου Δωρίδος και ο χαμός του βύθισε στο πένθος την Αδελφότητα και τον σεβάσμιο γέροντα κ. Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ κ. ΝΕΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ

Τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο τον γνωρίζουμε από όταν ήταν 12 ετών. Από τότε που ήρθε πρώτη φορά στην κατασκήνωση της "Γαλιλαίας", εδώ στο Τρίκορφο, δίπλα στο Μοναστήρι. Έκτοτε αποκτήσαμε πνευματική σχέση, αφού και στην κατασκήνωση κάθε χρόνο ήταν παρόν, αλλά και πνευματικό πατέρα είχε ένα εκ των πατέρων της Μονής μας.


Και φέτος σε ηλικία 18 ετών, μόλις είχε πάρει το απολυτήριο του Λυκείου, ήταν και πάλι παρόν στην κατασκήνωσή μας. Κατασκηνωτικές στιγμές και μέρες γεμάτες φως Χριστού, χαρά, ευλογία, παιχνίδι για όλους μας και ιδιαίτερα για τον Γιάννη. Άλλωστε ήταν γι' αυτόν η τελευταία χρονιά που θα βρισκόταν στην κατασκήνωση... Συμμετείχε στα πάντα...στο παιχνίδι, στο θέατρο, στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης, παντού... Σαν βοηθός του ομαδάρχη πατέρα Γρηγορίου στην 5η σκηνή, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ό,τι απαιτούσε η θέση του.

Χαρακτήρας σοβαρός, μετρημένος, και ταυτόχρονα ευχάριστος με χιούμορ. Προέκοπτε στην πνευματική ζωή, μελετώντας Αγία Γραφή, προσευχόμενος και κοινωνώντας τα Άχραντα Μυστήρια συχνά. Αντιμετώπιζε τη ζωή με σοβαρότητα, και ευθύνη, όχι μόνο επειδή ήταν απόφοιτος Λυκείου αλλά ιδιαίτερα από τότε που πριν ενάμιση χρόνο είχε χάσει τον πατέρα του.

Πληροφορηθήκαμε την κοίμιση του Γιάννη μόλις σήμερα που προήλθε μετά από τροχαίο ατύχημα. Το γεγονός μάς συγκλόνισε... μας έθλιψε και μας θλίβει... Λύπη και ψυχικός πόνος έχει κατακλύσει την ψυχή μας... Αβάσταχτος πόνος κατέχει τη μητέρα του, όπως και τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον εξάδελφό του Φειδία, τους συγγενείς και τους φίλους του. Αβάσταχτος πόνος κατέχει και όλα τα παιδιά της κατασκήνωσής μας... μαζί με τα οποία συλλυπούμεθα τους οικείους του.

Θερμά συλλυπητήρια από τον Ηγούμενο και Γέροντα της Μονής, Νεκτάριο καθώς και όλους τους πατέρες οι οποίοι τέλεσαν τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του.

Θερμά συλλυπητήρια από τα στελέχη της κατασκήνωσης, το προσωπικό και τους κατασκηνωτές...

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

Καλό ταξίδι Γιάννη... Καλό Παράδεισο... Ραντεβού εκεί...στη χώρα του φωτός που από μικρό παιδί γνώρισες και αγάπησες Υ.Γ. Παρακαλούμε όλους για 40 ημέρες να μνημονεύετε και να προσεύχεσθε για τον Ιωάννη έτσι ώστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του...

Εκ της Ιεράς Μονής

Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ

Τρικόρφου Φωκίδος

nafsnet.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ