2013-09-18 03:17:10
Φωτογραφία για Ιμπραΐμοβιτς: «Φανταστική ατμόσφαιρα»
Μόνο εύκολη δεν ήταν η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Υποκλίθηκε» στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως η νίκη δεν ήρθε εύκολα, ενώ υπογράμμισε το δεδομένο, πως στόχος των πρωτευουσιάνων είναι να προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σημασία έχει η νίκη που πήραμε. Επικρατήσαμε 4-1. Μοιάζει εύκολο, αλλά δεν ήταν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτικός και είναι μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό. «Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που μας στέλνουν πιο κοντά στην πρόκριση. Αν είμαστε εμείς πρώτοι, δεν μας νοιάζει τι συμβαίνει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μία ομάδα χρειάζεται ισορροπία για να φτάσει στις επιτυχίες. Έτσι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Είχα μιλήσει με τον Μέλμπεργκ και μου είχε πει πως όντως ο κόσμος είναι φανταστικός. Τελικά, το έζησα και εγώ αυτό και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ