2013-09-18 03:17:33
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ
Ο Μίτσελ χαρακτήρισε σκληρό το 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν, στάθηκε στο Α' μέρος του Ολυμπιακού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τους Γάλλους.

Ο Μίτσελ επισήμανε για:

Την ήττα του Ολυμπιακού και τον τρόπο που ήρθε: Η ήττα με τον τρόπο που έγινε και το σκορ είναι πολύ σκληρό για εμάς. Εάν δεν βλέπαμε το ματς θα υποθέταμε πως η Παρί θα είχε νικήσει εύκολα. Εμείς προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε γκολ. Το αποτέλεσμα είναι σκληρό για εμάς. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται και πληρώνονται πολύ ακριβά.

Τα λάθη που έγιναν και την εικόνα του Β' μέρους: Έχει αλλάξει από το πρώτο στο δεύτερο το ότι μειώθηκε πολύ η ένταση που παίζαμε. Χάλασε η κυκλοφορία της μπάλας μας. Δώσαμε την κατοχή στην Παρί και την δυνατότητα να έχει πιο πολλή συνέχεια στο παιχνίδι της. Είχαμε προβλήματα στην άμυνα αλλά όχι ώστε να αλλάξει τόσο η εικόνα. Ήμασταν επιθετικοί με την μπάλα και λιγότερο ενεργοί στην άμυνά μας.


Την διαφορά από το Α' στο Β' και το εάν ήταν μόνο κόπωση ή κάτι άλλο: Σίγουρα κάτι καλό έκανε ο αντίπαλος προπονητής. Όμως δεν πιστεύω ότι εάν κάναμε αυτήν την συζήτηση στο ημίχρονο κάποιος από αυτήν την αίθουσα θα άλλαζε κάτι. Μιλήσαμε με τους παίκτες και τους ζητήσαμε να συνεχίσουν με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και να προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει από το πρώτο μέρος.

Το κέντρο της άμυνας, τα γκολ που μπήκαν και το πως θα διορθωθεί αυτό: Εμείς προσπαθούμε πάντα να δουλεύουμε σε ότι συμβαίνει και όχι να διορθώνουμε λάθη. Το ότι δεχθήκαμε απόψε τρία τέρματα ολόιδια από στημένες φάσεις είναι κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί. Εάν δούμε ξανά τις φάσεις αυτές θα κατηγορήσουμε τον Σάμαρη. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ήταν ένας εκ των καλύτερών μας και αυτές οι φάσεις είναι σκληρές. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου. Ο μοναδικός για το φταίξιμο είμαι εγώ ο ίδιος διότι εγώ τους δίδαξα και τους έδειξα αυτό το μαρκάρισμα.

Το χειροκρότημα του κόσμου παρά την έκταση της ήττας: Το χειροκρότημα ήταν μία αναγνώριση προς τους παίκτες που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Επαναλαμβάνω ότι εάν έβλεπε κανείς μόνο το σκορ του αγώνα θα μιλούσε για εύκολη νίκη της Παρί. Δεν ήταν όμως έτσι. Πιστεύω ότι δυσκολέψαμε την Παρί όμως το σκορ για εμάς είναι σκληρό. Οι φίλαθλοι είδαν έναν Ολυμπιακό που τους άρεσε αλλά και μία πολύ βαριά ήττα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την πίεση στην Ευρώπη: Η αλήθεια είναι πως όλοι ξέρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Δεν νομίζουμε όμως πως οι παίκτες σήμερα δεν έκαναν ότι τους ζητήσαμε. Μόνο κάποια ατομικά και συγκεκριμένα λάθη που μας κόστισαν ακριβά. Γι' αυτό ζητάμε συνεχή προσπάθεια για να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ τους και βελτίωση. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε Ελλάδα με Ευρώπη. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε το πόσο αλλιώτικες είναι οι ομάδες από την Γερμανία και την Τουρκία. Συνήθως στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτά που κερδίζουν και οι ομάδες που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με εκείνες χάνουν.

Τις πιθανότητες πρόκρισης για τον Ολυμπιακό και το κατά πόσον μπορεί να λιγοστεύουν: Όχι. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Σήμερα προετοιμάσαμε το ματς για να κερδίσουμε. Κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο και πιστεύουμε πως έχουμε ακόμα ελπίδες να περάσουμε. Από την στιγμή που είδα την ομάδα μου να παίζει έτσι στο πρώτο μέρος με την Παρί γιατί να μην την δω σε άλλο Β' μέρος να αγωνίζεται κατά αυτόν τον τρόπο να νικάει 2-0; Είμαι λοιπόν αισιόδοξος αλλά όχι τρελός.

Τι του μένει από το ντεμπούτο του ως τεχνικός στο Τσάμπιονς Λιγκ: Είμαι μεγάλος σε ηλικία. Παρόλα αυτά μου επιτρέπεται να μαθαίνω. Επειδή μου αρέσει να κερδίζω. Δεν είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε. Δεν είναι μία καθοριστική ήττα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ