2013-09-18 11:31:17
Φωτογραφία για Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου το μεσημέρι της Τετάρτης
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να έχουν το μεσημέρι... ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά την επιστροφή του κ. Σαμαρά από τις Βρυξέλλες και του κ. Βενιζέλου από τη Ρώμη και εν όψει της επανόδου της τρόικας στην Αθήνα για τον έλεγχο της εφαρμογής του προγράμματος.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν τόσο για τα ανοιχτά κεφάλαια που υπάρχουν εν όψει των επαφών με την τρόικα, όσο και να καθορίσουν τη στρατηγική τους για το επόμενο διάστημα, έπειτα από τις γερμανικές εκλογές της Κυριακής.

Ωστόσο, από την ατζέντα της συζήτησης δεν θα λείπει το ζήτημα των κινητοποιήσεων που φουντώνουν, με ειδικό ενδιαφέρον για το χώρο της Παιδείας.

Δεν αποκλείεται, τέλος, να τεθεί επί τάπητος το θέμα της αλλαγής εκλογικού νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς όταν το ζήτημα τέθηκε για πρώτη φορά από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη το ΠΑΣΟΚ είχε εκφράσει την ενόχλησή του, σημειώνοντας ότι δεν είναι ενήμερο για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Το Βήμα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ