2013-09-18 11:50:17
Φωτογραφία για 40ος Ο ΒΑΪΣ... 20η ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Ένα εξαιρετικής ομορφιάς γκολ πέτυχε ο Βλάντιμιρ Βάις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν κι έγινε ο 40ος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλυκων που σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί το θετικό αποτέλεσμα να μην ήρθε, αντ' αυτού μάλιστα ο Ολυμπιακός δέχτηκε μία βαριά ήττα, όμως η ομάδα του Μίτσελ έδειξε ένα δείγμα των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων της στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους Γάλλους.

Εκείνος που ξεχώρισε και αποτέλεσε μία διαρκή πηγή κινδύνων για την παριζιάνικη άμυνα, ήταν ο Βάις, ο οποίος σημείωσε κι ένα πολύ όμορφο γκολ-δείγμα της μεγάλης κλάσης του. Ο Σλοβάκος εξτρέμ μάλιστα, όπωςαναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" έγινε ο 40ος παίκτης του Θρύλου που βρίσκει δίχτυα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Την ίδια στιγμή δεν συνδυάστηκε και με νίκη το 200ο παιχνίδι που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι στο φαληρικό γήπεδο μετά την ανακαίνισή του. Αυτή επιπλέον ήταν η 20η ήττα που δέχονται στο συγκεκριμένο διάστημα, μετρώντας 158 νίκες και 22 ισοπαλίες. Παράλληλα ο Ολυμπιακός παρέμεινε με μόλις τρεις νίκες σε 15 πρεμιέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική του ήττα, έπειτα από εκείνες των Μαρσέιγ και Σάλκε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το προφίλ της Σαχτέρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το προφίλ της Σαχτέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ