2013-09-18 12:34:50
Φωτογραφία για Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου απο μέλος της Χρυσής Αυγής.
Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου μπροστά σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο άτυχος άντρας περικυκλώθηκε από ομάδα νεαρών που σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και στην προσπάθειά του να ξεφύγει μαχαιρώθηκε από έναν από αυτούς.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του καθώς ασχολούνταν με τη μουσική και αρκετές φορές είχε αναλάβει την οργάνωση συναυλιών.

Ο δράστης συνελήφθη και νωρίς το πρωί ομολόγησε την πράξη του, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, το εθνικιστικό κόμμα διά στόματος του εκπροσώπου του Ηλία Κασιδιάρη υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία στο Κερατσίνι. Ωστόσο, λίγη αργότερα η ανακοίνωση της αστυνομίας τον διέψευσε, μιας και ο δράστης παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.


Η Ελλάδα απόψε κλαίει! Η Ελλάδα απόψε θρηνεί τη κατάντια της! Η Ελλάδα απόψε κοιτάζει τα παιδιά της και σκυβει το κεφάλι απο ντροπή! Κοιτάζει τις πληγές στο σώμα της και κρατάει στην αγκαλιά της τη γαλανόλευκη προσπαθώντας να καλύψει το αίμα που τρέχει ποτάμι Κι εγώ αναρωτιέμαι, πόση ακόμη κατρακύλα, πόσος ακόμη βούρκος! Αραγε, αυτό το βαρέλι στ΄αλήθεια δεν έχει πάτο; Ή μήπως υπάρχει ο πάτος, απλά ακόμη δεν τον έχουμε δεί;

Σας έχω νέα Φαρισαίοι υποκριτές πολιτικάντηδες! Το απόστημα έσπασε και είναι μπροστά σας!

Τα έχουμε γράψει πολλάκις εδώ στον «Λόγιο Ερμή» ότι αργά η γρήγορα κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, ότι κάποιος οπαδός τους θα βρεθεί στην θέση που κάποια στιγμή θα σηκώσει το όπλο που θα του βάλουν στο χέρι για να σκοτώσει τον αδερφό του, το φίλο του, τον συγγενή του, τον συνάνθρωπο του.

Δικό σας έργο είναι η "Χρυσή Αυγή"! Εσείς τη δημιουργήσατε, εσείς οπλίσατε το χέρι του λαού με τη φονική ψήφο του στο να τη φέρει δίπλα σας, για να μοιραστεί με σας το δικό σας βούρκο. Δικό σας λοιπόν έργο και ο "δολοφόνος" φασίστας!

Καλά λοιπόν θα κάνετε να το συνηθίσετε το δημιουργημά σας, σύγχρονοι "φρανκενστάιν" της ελληνικής πολιτικής και αφήστε την Ελλάδα στη δική της γωνία, να κλαίει τη χαμένη της δόξα και να αιμορραγεί απ τις πληγές που εσείς της ανοίξατε... logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ