2013-09-18 12:31:26
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια κατά της διαθεσιμότητας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος και την Ομόνοια. Λόγω των κινητοποιήσεων το κέντρο της Αθήνας είναι απροσπέλαστο οδικώς.

Για λόγους ασφαλείας και κατόπιν εντολής της αστυνομίας έχει κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

Οι διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο απεργιακό κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιεί 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο ενάντια στη διαθεισμότητα.

Εκτός από τους δημόσιους υπαλλήλους, στην απεργία παίρνουν μέρος οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα και οι δάσκαλοι, ενώ συνεχίζονται οι πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να πραγματοποιούν από χθες τριήμερη απεργία και τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να απεργούν σήμερα και αύριο.

Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στη σημερινή κινητοποίηση με τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00. Τη συμμετοχή τους στη στάση έχουν ανακοινώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η ΟΜΕ - ΟΤΕ και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών, στο παραπάνω διάστημα δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ οι συρμοί του μετρό θα φθάνουν με το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

naftemporiki.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ