2013-09-18 16:12:37
Φωτογραφία για Ένας άνθρωπος εκτελέστηκε και μαζί του εκτελείται η Πατρίδα και οι άνθρωποι της
Την ώρα που ο λαός πλήττεται άγρια από τη δολοφονική καθεστωτική επίθεση,

την ώρα που ότι γνωρίζαμε ως ζωή έχει βαρειές απώλειες,

την ώρα που η απελπισία, η κατάθλιψη, η απογοήτευση και η ηττοπάθεια φωλιάζουν στην ψυχή και τη σκέψη των ανθρώπων, που καταστρέφονται,

την ώρα που, ακόμα και επίσημα χείλη, όπως αυτά της Προέδρου της Ρώσικης Άνω Δούμας, λένε ότι "η Ελλάδα δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις ως κυρίαρχο και αυτοτελές κράτος",

την ώρα που θα έπρεπε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πούμε φτάνει πια και να αρχίσει ο ανένδοτος αγώνας όλων των Ελλήνων, ενάντια στους λίγους που επιβάλλουν τη θέληση τους,

εμείς βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου.

---

Η μόνιμη επωδός κάποιων νουνεχών, ότι σκοπός των κομμάτων είναι η διαίρεση του λαού για να μπορούν να βασιλεύουν οι Ολίγοι, λαμβάνει πια τη δραματική της διάσταση, με την έναρξη της ροής εμφύλιου αίματος.


Αντί να επιδιώκεται η συγκρότηση ενιαίου μετώπου ενάντια στους Κυρίαρχους, τα κόμματα, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και πλήθος ενταγμένων σε κάποια ιδεολογία στρέφουν τα πυρά, ο ένας προς τον άλλον.

Από τις "κορώνες" του ενός ενάντια στον άλλον, περάσαμε στο "τσακίστε τους", λυντσάρετε τους" και από κει στις επιθέσεις εναντίον αντιπάλων γραφείων, τον ξυλοδαρμό συνανθρώπων και τώρα στην έναρξη εκτελέσεων. Με τις αμετανόητες φωνές να ζητούν εκδίκηση και όλοι μαζί περισσότερο αίμα και περισσότερη βία μεταξύ αλλήλων.

Το σχέδιο τον Κυρίαρχων καλά κρατεί και βρίσκει θιασώτες, ίσως όχι τόσους πολλούς, αλλά με τη βοήθεια των ΜΜΕ, τα οποία λειτουργούν ως ενισχυτές των εσωτερικών αντιθέσεων και ως μεγάφωνα των φωνών που προσκαλούν σε βία, γίνονται το κύριο θέμα.

Η καλά σχεδιασμένη εξαθλίωση των πολλών έχει περάσει σε δεύτερη και πολύ κακή μοίρα.

Η οργανωμένη και συντονισμένη πολιτική αμφισβήτηση ενός απάνθρωπου Ολιγαρχικού Καθεστώτος δεν αποτελεί ούτε ανάγκη ούτε υποχρέωση για κάποιους, ούτε καν αντικείμενο κάποιων διαλόγων ή έστω αντιπαραθέσεων.

---

Εμείς, πιστοί σε αυτό που ξέρουμε ότι αποτελεί την νικηφόρα έξοδο από την κρίση και το αδιέξοδο, παραπέμπουμε και επιμένουμε στην πρόσκληση μας. 

Οι οργανωμένες δυνάμεις που κόπτονται για την πατρίδα και το λαό της, ας πάρουν θέση επί των πιο κάτω προτάσεων, πριν κατηγορηθούν για κυνικοί υπηρέτες και εκτελεστικά όργανα της Ολιγαρχίας που κυβερνά τον Πλανήτη και την Ελλάδα. Αυτές οι προτάσεις αφορούν το 95% ττου πληθυσμού της χώρας, χωρίς διαιρέσεις και αποκλεισμούς. Αν συνεχιστεί η σιωπή επί αυτών των θεμάτων, θα λέμε: Η Σιωπή τους είναι Χρυσός για τους ίδιους και καταστροφή για τους πολλούς. Και θα συνεχίσουν να την καλύπτουν, σκορπώντας θάνατο και δυστυχία:

-  Το χρήμα να γίνει άτοκο δημόσιο εργαλείο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι τα κέρδη των τοκογλύφων. Να πάρουμε  το χρήμα από αυτούς στους οποίους το δώσανε.

- Διαγραφή όλου του κρατικού χρέους, ως αποτέλεσμα απάτης και συμπαιγνίας πολιτικών και ιδιωτών - τραπεζιτών.

- Πάγωμα χρεών όλων των πολιτών,  νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, ως ότου έρθει η δημοκρατία στην Ελλάδα και αξιολογήσει κάθε περίπτωση χωριστά.

- Κατάργηση όλων των έμμεσων φόρων, ΦΠΑ, Φόρου ακίνητης περιουσίας κ.λ.π., διότι όταν το χρήμα δημιουργείται από την Πολιτεία, αυτοί οι άδικοι φόροι που πέφτουν εξ ίσου πάνω σε πλούσιους και φτωχούς, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Η Κυβέρνηση, τα κόμματα, η Ε.Ε. και κάθε άλλος αρμόδιος καλούνται να τοποθετηθούν θετικά και με σαφήνεια επί όλων αυτών, αλλιώς οι αποκάτω, ας αποπαγιδυετούν από τον εγκλωβισμό σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις και ας επιβάλλουν, οργανωνόμενοι τα δικά τους θέλω, ας ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες. . Δεν τους χρειαζόμαστε, αν δεν κάνουν αυτό που θέλουν οι πολλοί.

Και όποιος νομίζει ότι όσα περιγράφονται ως πολιτικές επιθυμίες πιο πάνω δεν είναι αυτά που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, ας κάμει δημοψήφισμα. Αλλιώς, καλούμαστε να μετατρέψουμε σε δημοψήφισμα, κάθε εκλογική διαδικασία, μέχρις ότου επιτευχθούν αυτά που θέλουμε.

Μένει να γίνουμε πολλοί και οργανωμένοι. Μόνο έτσι δεν θα περάσουν τα σχέδια των Ολίγων και όσων τα εξυπηρετούν. Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ξανά Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία.

Αυτή είναι η απάντηση που ο καθένας οφείλει να δώσει στον εαυτό του, στα παιδιά του, στον διπλανό του, στην ιστορία και την Πατρίδα.

Ενότητα κι αγώνας, οργάνωση για την Ανατροπή της Ολιγαρχίας και την Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.

18-9-2013

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ