2013-09-18 19:04:05
Φωτογραφία για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Για ό,τι μου συμβεί θα είναι υπεύθυνος ο κ. Σαμαράς»
Για προσωπική της στοχοποίηση, από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη, έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως «για ό,τι συμβεί εις βάρος μου, υπεύθυνος θα είναι ο κ. Σαμαράς».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζαρίδης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε μεταξύ άλλων ότι «η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν σημαίνει όμως ότι μόνη αυτή έχει ευθύνες. Ευθύνες έχουν και άλλοι. Χτες ζήσαμε έναν ευτελισμό στο ελληνικό Κοινοβούλιο από την πλευρά της κυρίας Κωνσταντοπούλου, την οποία συμπεριφορά καταδίκασαν και άλλα κόμματα».

Για τη συγκεκριμένη παρέμβαση η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε: «Ο κ. Λαζαρίδης επιχείρησε με τον πλέον προβοκατόρικο τρόπο την προσωπική μου στοχοποίηση... Επέμεινε στη θεωρία των δύο άκρων και ταύτισε την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής με την άσκηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Γι' αυτή την προσωπική επίθεση εις βάρος μου και για ότι μου συμβεί, υπεύθυνος θα είναι ο κ. Σαμαράς».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, που είπε «ο κ. Λαζαρίδης έχει ευαισθησίες και είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελε να σας στοχοποιήσει. Έκανε κριτική, αλλά οι δικές σας κριτικές είναι χειρότερες».

Πηγή: attikipress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ